Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

youtube tricks!


Το youtube αν ξέρεις να το εκμεταλευτείς μπορεί να σου φανεί πραγματικά πολύ χρήσιμο. Σε αυτήν την ανάρτηση θα σας δείξω 2 ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Σας έχει τύχει ποτέ να σας αρέσει κάποιο τραγούδι που υπάρχει στο youtube και να μην μπορείτε να το βρείτε κάπου αλλού? Υπάρχει λύση!
Υπάρχουν αρκετές σελίδες που μπορείς να το κατεβάσεις άμεσα, χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση ή κάποια άλλη διαδικασία. Απλά κάνεις copy-paste το link(διεύθυνση συνδέσμου) και με 2 κλικ το τραγούδι βρίσκεται στο pc σου.
Ορίστε κάποιες:
http://www.video2mp3.net/
http://www.gazzump.com/
http://www.vidtomp3.com/
http://www.clipconverter.cc/
Όλες λειτουργούν με την ίδια λογική. Αντιγράφεις την διεύθυνση που βρίσκεται το βίντεο και κάνεις επικόλληση στο σχετικό πλαίσιο που υπάρχει στην σελίδα(enter URL). Περιμένεις μέχρι να μετατραπεί στην μορφή που θέλεις(συνήθως θέλουμε μορφή ήχου οπότε επιλέγουμε mp3). Όταν το αρχείο είναι έτοιμο εμφανίζεται κάποιος σύνδεσμος(κουμπί) για download. Πατάμε σε αυτό και το κομμάτι κατεβαίνει στον υπολογιστή μας.
Καλή σας ακρόαση!



Σίγουρα θα σου έχει τύχει να έχεις παρέα στο σπίτι και να είσαι κολλημένος/η στο pc για να βάζεις τραγούδια από το youtube επειδή η μουσική σου συλλογή είναι φτωχή ως ανύπαρκτη. Το Muziic DJ σου λύνει τα χέρια!
Είναι ένα πρόγραμμα που δεν χρειάζεται εγκατάσταση απλά μπαίνεις στο σάιτ και παίζεις-μιξάρεις μουσική από το YouTube. Μετατρέπει το YouTube σε ένα εικονικό studio DJ, δίνοντάς τη δυνατότητα να δημιουργήσεις λίστες αναπαραγωγής και αυτό να μιξάρει αυτόματα. Ρίξτε μια ματιά καθώς είναι ότι πρέπει σαν λύση της στιγμής.
http://www.muziic.com/dj/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου