Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ξέρω τι έκανες πέρυσι τα Χριστούγεννα...!!!


Τελικά όλα καταλήγουν να γίνουν ρουτίνα. Συνη8ισμένα πράγματα, συνη8ισμένες διαδικασίες, σκέψεις, ιδέες.... Ακόμα και τα Χριστούγεννα έχουν καταντήσει μια ρουτίνα. Ορίστε μερικά πράγματα που κάνεις τα Χριστούγεννα:

1. Ανέβασες το Last Christmas των Wham στο facebook.
2. Πήρες 4 κιλά κατά τη διάρκεια των γιορτών.
3. Είπες ψέματα στη μαμά σου ότι πήρες τη θεία στο χωριό να της ευχηθείς αλλά δεν το σήκωνε.
4. Πήρες 2 κουτιά κουραμπιέδες αλλά τελικά έφτασε μόνο το ένα σπίτι. Το άλλο το έφαγες στο δρόμο.
5. Έκανες "υποχρεωτικό" sex την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς (αν και δεν πολυείχες όρεξη) επειδή ψήθηκες ότι έτσι πρέπει να γίνεται λόγο εορτών.
6. Παραλίγο να σκάσεις κρατώντας την αναπνοή σου όταν σου χτύπησαν το κουδούνι κάποια παιδάκια για να σου πουν τα κάλαντα. Κι αυτό για να νομίζουν ότι δεν είναι κανείς στο σπίτι και να φύγουν.
7. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισες αρχές Δεκεμβρίου και το ξεστόλισες αρχές Μαρτίου.
8. Σηκώθηκες τη νύχτα της παραμονής Χριστουγέννων και έφαγες σχεδόν όλη τη γέμιση από τη γαλοπούλα.
9. Έχασες σχεδόν όλο το δώρο στα χαρτιά και στα ζάρια.
10. Μετά από 8 μήνες εξαφάνισης πήγες όλως τυχαίως στη γιαγιά την μέρα που πήρε τη σύνταξη. Και όλως τυχαίως σου έδωσε 100€ που στην αρχή έκανες ότι δεν τα θες αλλά μέσα σε 3,2 δευτερόλεπτα τα είχες τσεπώσει. Και επειδή η γιαγιά έχει αλτσχάιμερ πήγες επίτηδες και την επόμενη μέρα επίσκεψη. Και σου βγήκε σε καλό! Η γιαγιά είχε ξεχάσει ότι σου είχε δώσει 100€ και έτσι σου έδωσε άλλα 100€ και εσύ όλως τυχαίως τα ξανατσέπωσες.
11. Ορκίστηκες στον τροχονόμο ότι δεν έχεις πιει τίποτα και ότι άδικα σου πήρε το δίπλωμα.
12.Πήρες το "Άστρα και όραμα" να διαβάσεις τις προβλέψεις για το 2010. Και φυσικά δεν σου βγήκε καμία!
13. Ξανανέβασες το Last Christmas στο facebook, μήπως σου πατήσει like το ΠΡΌΣΩΠΟ, αλλά και πάλι τίποτα.
14. Έκανες μαζική αποστολή γραπτών μηνυμάτων σε όλους όσοι υπάρχουν στη SIM σου, με ξερασματικά προκάτ μηνύματα του τύπου: "Είθε η νέα χρονιά να σου φέρει χαρά, υγεία και δημιουργικότητα" Ουυυυυυ γύφτε!
15. Σε 15 μέρες άκουσες τόσο Φρανκ Σινάτρα, όσο δεν είχες ακούσει όλο το χρόνο. Να 'ναι καλά ο συγχωρεμένος ωραία τα έλεγε!
16. Κάθε φορά που έμπαινες στο youporn χάζευες βιντεάκια με Άγιους Βασίληδες και κοριτσάκια με τα σπίρτα. Έτσι για να είσαι μέσα στο πνεύμα των ημερών.
17. Έκανες εντελώς "συμβολικά" δωράκια στους φίλους σου (ευτελούς χρηματικής αξίας). Επιβεβαιώνοντας την πεποίθηση τους ότι είσαι ο πιο γυφτοτσιφούτης φίλος που έχουν.
18. Έκλεψες σοκολατάκια από ένα πανέρι γλυκά στο Jumbo. Αγόρασες κινέζικα γυαλιά Armani από έναν τύπο στο πάρκιν του Jumbo.
19. Σκέφτηκες να βγάλεις και εσύ καροτσάκι με μπουγάτσα παραμονή Πρωτοχρονιάς.
20. Έβλεπες το "ΙΗΣΟΥΣ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ" κάθε βράδυ όλη τη Μεγάλη εβδομάδα. Ωχχχ σορρυ!!! αυτό είναι από άλλη καταγραφή!
21. Έμαθες μεταξύ άλλων και ότι 26 Δεκεμβρίου γιορτάζουμε την Περιτομή του Κυρίου.
22. Αναρωτήθηκες γιατί τη θλίψη των Χριστουγέννων εσύ την κουβαλάς χειμώνα-καλοκαίρι.
23. Ανέβασες για τρίτη φορά το Last Christmas στο προφίλ σου μήπως και τσιμπήσεις το like που λέγαμε. Παράλληλα της το πόσταρες και στον τοίχο της, σε περίπτωση που (και καλά) δεν πρόσεξε ότι το έχεις ανεβάσει.
24. Θυμήθηκες που ήσουνα μικρό παιδάκι και έλεγες τα κάλαντα. Και μετά που μεγάλωσες λιγάκι πήγαινες μαζί με τα μικρότερα ξαδερφάκια σου να πείτε τα κάλαντα και τα έκλεβες μετά στη μοιρασιά. Τι ωραία που ήταν τότε ε?
25. Αφού δεν σου είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής, πήρες τη γενναία απόφαση να της στείλεις το Last Christmas στο inbox της. Δεν θα την ξεχάσεις ποτέ εκείνη τη μέρα. Ήταν η μέρα που σου έκανε ταυτόχρονα delete, block και report!!!

Καλά (ίδια) Χριστούγεννα,
και φέτος...

Πηγή: 18-ΤΡΙΆΝΤΑ magazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου